Text

Om Rein Dammann

Text

Rein Dammann


Rein Dammann er en erfaren foredragsholder, teamutvikler og eventyrer. Da han bodde et år i en jordgamme i en liten eskimolandsby i Alaska, 550 kilometer fra nærmeste vei, ble han tvunget til å se livet fra en annen vinkel for å overleve.

 

Foredraget dreier seg ikke om teorier, men om en tusenårs gjennomprøvd metode som knapt noen i vår kultur har fått innblikk i.


Dette er erfaringer han har tatt med seg videre i sin karriere, og gjennom sin velprøvde eskimomodell har han drevet teamutvikling for hundrevis av norske bedrifter gjennom mange år.


Foredrag og workshops


I over ti år drev Dammann et eget villmarkssenter hvor han hjalp norske bedrifter med teamutvikling. Senteret ble besøkt av en rekke store bedrifter, og høstet lovord fra mange kjente personer. Dammann er nå i ferd med å bygge opp et nytt natursenter for workshops.


Gjennom sine spissede foredrag og workshops ønsker Rein Dammann å gi bedrifter innsikt, gjennom slående eksempler, på hvordan mennesker kan bygge hverandre opp og få frem alles potensiale.


Eskimoene bygger opp hverandre og får frem alles potensiale


Eskimomodellen er bygget opp etter Dammanns erfaringer med å leve blant eskimoene. Eskimoene er et folkeslag som er ekstremt gode på å samarbeide og på å bygge hverandre opp. Deres måte å leve på kan vi alle lære noe av, og erfaringene kan overføres til alle bedrifter og organisasjoner.

 


Kontakt Rein Dammann i dag om du ønsker foredrag eller workshops. Både foredrag og teamutvikling kan skreddersys etter deres ønsker.

 


Button
Image
Text

Erfaringer


  • Erfaren foredragsholder og teamutvikler
  • Bodde ett år i jordgamme i en liten eskimolandsby i Alaska, 550 km. fra nærmeste vei, med sin gravide kone
  • Drev teamutvikling i ti år i eget villmarkssenter, basert på den gjennomprøvde eskimomodellen
  • Var trener for en av verdens beste hundekjørere i Alaska i ett år
  • Bodde 7 mnd. i en liten landsby på Samoaøyene i Stillehavet med sine foreldre, Ragnhild og Erik Dammann
  • I 2001 lagde Rein Dammann en dokumentar for NRK1 om Norges eldste farkost,  der Thor Heyerdahl deltok - se dokumentar nederst på siden!
Youtube
Youtube
Text

Da Norges desidert eldste farkost ble funnet i Glomma, nektet Rein Dammann å akseptere forskernes påstander om at stokkbåter var elendige farkoster og hadde liten betydning i norsk sjøfartshistorie. Etter intervju med Thor Heyerdahl bygget Rein en kopi og padlet nedover Glomma med forskere og venner. Dokumentaren på NRK1 endret forskernes holdninger.

Text

Kontakt

 

tel: +47 47469780

e-post: post@reindammann.no

 

Text

Sosiale medier

 

Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon