Text

Om foredragene

Text

Dette foredraget dreier seg ikke om teorier. Det er en tusenårs gjennomprøvd metode som knapt noen i vår kultur har fått innblikk i.


Foredraget passer for alle bedrifter og organisasjoner, og kan holdes over hele Norge. Rein Dammanns foredrag treffer tilskuerne gjennom ekstremt illustrerende eksempler rundt teamutvikling. Eskimoene lever under verdens hardeste livsbetingelser og har derfor måttet utvikle helt ekstreme egenskaper for å få frem alles potensiale.


Eskimomodellen er en tusenårs gjennomprøvd metode som knapt noen i vårt vestlige samfunn har fått innblikk i!

Målet med Rein Dammanns foredrag er å få frem alles potensiale, skape bedre relasjoner, få frem mer kreativitet og å se seg selv på en ny måte.


Ti års erfaring med teamutvikling

Under foredraget deler Dammann også mange interessante erfaringer fra ti års teamutvikling i eget villmarkssenter, basert på eskimomodellen.


Eksemplene fra villmarkssenteret tydeliggjør hvilke type bedrifter som var gode på å samarbeide, og hvilke bedrifter som knapt fikk til noe som helst. Forskjellene var ekstreme, og svært speilende.


Dette kan din bedrift lære fra eskimoene

Eskimoene tydeliggjør hvorfor gjensidig oppbygging av hverandre er vinn-vinn, både for grupper og enkeltmennesker.


Tankesett, verdier, tilstedeværelse, og ikke minst handlingsevne hos eskimoene, var så gjennomført at det nærmest fremsto som en gjennomarbeidet toppidrettsmodell innen teamutvikling.


Eskimoene konkurrerer beinhardt seg imellom. Også for dem er det viktig å være best. Men det de konkurrerer om, er å være flinkest til å bygge hverandre opp og få frem alles egenskaper.


Dammanns egne erfaringer

Foredraget passer for alle bedrifter, organisasjoner og foreninger som vil lære seg å samarbeide bedre og bygge hverandre opp på en ny måte.

Gjennom slående eksempler på hvordan Dammann selv stadig dummet seg ut i et fremmed samfunn, får dere en forståelse av hvor fastlåste vi alle er i forhold til miljøet vi har vokst opp i og hvordan vi legger føringer på andre. Dammann ble tvunget til å endre seg mye for å klare å overleve under de ekstreme forholdene blant eskimoene i Alaska.


Forskjellen på det å treffe en ny kultur og det å omgås et annet menneske har også mange likhetspunkter. Når vi alle tror det er vi som forstår best, begrenser vi hverandres og egen samarbeidsevne!


Dette er erfaringer alle kan lære av, og som kan overføres til en bedriftsverden.


Ta kontakt for å booke foredrag

Rein Dammann holder foredrag for virksomheter, organisasjoner og foreninger over hele Norge basert på erfaringene fra et opphold blant eskimoene.


Ta kontakt i dag dersom du ønsker en erfaren foredragsholder.

Button
Text


Oliver ble vår store mentor. Han krevde en rask endring i våre livsholdninger og verdier, for at vi skulle være med på å bygge opp oss selv og de rundt oss. Han hadde levd alene med eskimoene i årtier før vi ankom. 


Text


Denne "jordmoren" reddet livet til min gravide kone.


Text


Vi fikk tilgang til landsbyens beste hundespann fordi jeg tidligere hadde vært trener for verdens beste hundekjører i Alaska.


Text

Kontakt

 

tel: +47 47469780

e-post: post@reindammann.no

 

Text

Sosiale medier

 

Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon